Bliv medlem i dag

Mød blandt andre

Vi vil gøre Horsens sundere

Vi vil gøre Horsens sundere

Tre iværksættere vil gøre Horsens sundere. Vi har flyttet Horsens Crossfit ud under åben himmel og skiftet navn til Horsens Crossfit & Open Gym.

Stationens barnlige sjæl

Stationens barnlige sjæl

Vores fantastisk instruktør Faska, står altid klar med åbne arme for de friske børn og unge i Horsens. Faska har meget fokus på styrke, udholdenhed, balance, smidighed, koordination og ikke mindst - fællesskab. 

Stationens tekniknørd

Stationens tekniknørd

Vores fantastiske instruktør Mia Laursen, 27 år gammel og elsker CrossFit på grund af; variationen af øvelser, man er sikret sved på panden og for Mia handler det mere om øvelser, teknik og hvad kroppen kan, end hvordan kroppen ser ud.

Stationens bilnørd

Stationens bilnørd

Vores nyeste SUPER instruktør Sara på 28 år. Hun har dyrket styrkeløft i 12 år. I al den tid har Sara samlet titler både nationalt og internationalt. Hun er instruktør på vores nye; 

Stationens humørspreder

Stationens humørspreder

Vores altid smilende, imødekommende og yderst kompetente instruktør. Julie, 22 år. I disse tider hvor man af og til hører brok og negativitet, så gælder det om at holde sig “tæt” på Julie, der med sine mange hold spreder god stemning, optimisme og motivation.