Bliv medlem i dag

Mød blandt andre

Stationens Forhindringsmand

Stationens Forhindringsmand

Nikolaj Haulik elsker at udfordre kroppen.
Han er oprindeligt fra Århus og tidligere CrossFitter med stor C.
Han har de sidste 6 år boet i Nordsjælland og København, men nu hjemvendt og flyttet til Horsens sammen med hans kæreste, datter og hund.
Han er uddannet idrætslære og personligtræner plus et hav af instruktør kurser.
Niko's helt store passion er OCR løb. Her har han en lang rejse og historie, både som træner og som elite udøver Mere af det gode


Vi vil gøre Horsens sundere

Vi vil gøre Horsens sundere

Tre iværksættere vil gøre Horsens sundere. Vi har flyttet Horsens Crossfit ud under åben himmel og skiftet navn til Horsens Crossfit & Open Gym.

Stationens barnlige sjæl

Stationens barnlige sjæl

Vores fantastisk instruktør Faska, står altid klar med åbne arme for de friske børn og unge i Horsens. Faska har meget fokus på styrke, udholdenhed, balance, smidighed, koordination og ikke mindst - fællesskab. 

Stationens tekniknørd

Stationens tekniknørd

Vores fantastiske instruktør Mia Laursen, 27 år gammel og elsker CrossFit på grund af; variationen af øvelser, man er sikret sved på panden og for Mia handler det mere om øvelser, teknik og hvad kroppen kan, end hvordan kroppen ser ud.

Stationens bilnørd

Stationens bilnørd

Vores nyeste SUPER instruktør Sara på 28 år. Hun har dyrket styrkeløft i 12 år. I al den tid har Sara samlet titler både nationalt og internationalt. Hun er instruktør på vores nye;